iRest Yoga Nidra workshops

 Workshop Yoga Nidra met klankschalen

Datum: nader te bepalen
Tijd: 2,5 uur
Kosten: 30 euro
Inschrijven

Workshop Yoga Nidra met klankschalen
 
Voor de tweede keer organiseert Yoga Utrecht een workshop YogaNidra gecombineerd met een diep ontspannende klankschalensessie met Gong, Koshi en Oceandrum.

In deze workshop yoga nidra laten we je kennismaken met de basisprincipes en technieken van yoga nidra. En natuurlijk laten we het je ook ervaren. De workshop geeft je inzichten en tools om thuis de beoefening van yoga nidra voort te zetten.

Yoga nidra is een diepe ontspannings- en meditatietechniek met wortels in de eeuwenoude tradities van meditatie in India. Het lichaam is volledig in rust (slaapt), terwijl de geest nog wakker en alert is. Vanuit ontspanning ontmoeten we wat zich aandient in het veld van bewustzijn. Door de dingen te zien zoals ze zijn, kunnen we eenheid en heelheid ervaren. Yoga nidra geeft je tools om kalmte en stilte te vinden die op mentaal, fysiek en emotioneel vlak rust en helderheid geeft. Je kunt jezelf beter leren kennen door bewust waar te nemen en te voelen wat er in je gebeurt zonder dat je daar meteen op hoeft te reageren. Het kan helpen om beter te slapen, stress te verminderen en concentratie en intuïtie te verbeteren.
 
Het klankbad dat we je bieden heeft een harmoniserende werking op het lichaam, op onze gevoelens en onze emoties. Het bevordert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Door de klanktrillingen krijgen alle lichaamscellen een subtiele massage. De energie gaat stromen, lichaam en geest worden in balans gebracht. De klanken gaan daarheen waar het nodig is.
 
Ervaring is niet nodig. Kom in makkelijk zittende kleding.
Om eventueel aantekeningen te maken is het handig om papier en pen mee te nemen.
 
Docenten: Marjolein van der Velden & Sylvia Reynen
 
Kosten: 30 euro.

Aanmelden  en betalen kan via www.momoyoga.nl/YU 


Mogelijkheid voor workshop van 2 a 3 uur, voor groepen vanaf circa 10 personen 


Wil je je vaker ontspannen voelen en leren om diep te ontspannen, ook als de omstandigheden moeilijk zijn? Wil je jezelf beter leren kennen door te voelen wat er in jezelf gebeurt zonder dat je daar meteen op hoeft te reageren? Dan is deze workshop Yoga Nidra misschien wel iets voor jou. In deze workshop laat ik je kennismaken met de basisprincipes en technieken van Yoga Nidra. En natuurlijk ga je het ook ervaren. In deze workshop reik ik je de inzichten en tools aan die je nodig hebt om thuis de beoefening van Yoga Nidra voort te kunnen zetten. Deze workshop kan ook online.   

Op aanvraag via het contactformulier op deze site