over Marjolein

Als ervaren yogadocent bied ik laagdrempelige lessen. Beginners voelen zich in mijn lessen algauw thuis, terwijl ook de meer beoefende yogi zich uitgedaagd voelt. Ik bied je een veilige omgeving waarin je bewust kan leren en groeien.
 
Ruim dertig jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met yoga.  Sinds die tijd volgde ik lessen en opleidingen bij verschillende docenten, vooral Iyengar yoga waarbij veel nadruk ligt op de precieze en veilige uitvoering van de houdingen. Dat breng ik mee in mijn lessen.
In 2017 heb ik met veel plezier de Vinyasa Teacher Training bij Yoga Moves in Utrecht gevolgd en afgerond.

Al langer getriggerd door het diep kalmerende effect van Yoga Nidra ben ik in 2018 op het spoor van iRest Yoga Nidra gekomen en heb ik de docentenopleiding bij James Reeves en Richard Miller gevolgd (zie onder Wat is Yoga Nidra?). Inmiddels (mei 2020) ben ik gecertificeerd iRest docent en mentor. Na al die jaren yoga heb ik in dit proces geleerd wat het ├ęcht betekent om naar mijn eigen lichaam te luisteren. Op een dieper niveau. Dat vind ik zo waardevol, dat ik het graag doorgeef. 
 
Als manager van een grote afdeling in een complexe organisatie en als moeder van twee jong volwassen dochters weet ik wat het moderne westerse leven van je kan vragen en hoe yoga je daarbij kan helpen. Op de mat en vooral ook daarbuiten.