wekelijkse lessen van Marjolein van iRest bij Yoga Moves en Yoga Utrecht

Wekelijkse lessen en sessies

 Je bent van harte welkom in mijn lessen die ik geef bij Yoga Utrecht en bij Yoga Moves (check de website van de betreffende studio voor actuele informatie over het rooster). Je hoeft er niets speciaals voor te zijn of te kunnen. Kom gewoon zoals je op dat moment bent. 

Een yogales volgen geeft je de gelegenheid om je aandacht naar binnen te keren en te voelen hoe het met je gaat. Zonder streven zoeken we de ruimte in ons lichaam en onze geest op.

HATHA EN NIDRA
 Zachte yogalessen waarbij de houdingen elkaar in een rustige flow opvolgen, afgestemd op de ademhaling. Afwisselend wat meer inspannende en ontspannende houdingen. Het laatste half uur van de les doen we een yoga nidra meditatie

YIN
In de yin lessen creëren we bewust stress in de fascia (o.a. bindweefsel, kraakbeen, banden) met als doel de bewegingsbereik van delen van ons lichaam te vergroten.  Door bepaalde zittende of liggende houdingen langere tijd aan te houden wordt de fascia gestimuleerd om zo te verstevigen of te herstellen.  Yin is een goede aanvullende beoefening naast meer actieve vorm van beweging.

NIDRA SESSIES BIJ SPA SEREEN
Regelmatig verzorg ik een begeleide nidra meditatie in de fijne omgeving van Spa Sereen aan de Maarsseveense plassen. Een waardevolle aanvulling op een welness dag. De sessies zijn om 14.30 en 16.30 uur. 
 

lesrooster:

Maandag 19:00 – 20:15 Hatha en Nidra 
Bij Yoga Utrecht op de Oude Gracht
Aanmelden kan via: http://www.yogautrecht.nl/lesrooster

Dinsdag 17:30 - 18:45 Hatha en Nidra
Bij Yoga Moves op de Jan van Scorelstraat in Utrecht
Aanmelden kan via: https://yogamoves.nl/teacher/marjolein-van-der-velden/ 

Woensdag 20:30 - 21:45 Yin 

Bij Yoga Moves op de Jan van Scorelstraat in Utrecht 

Aanmelden kan via: https://yogamoves.nl/teacher/marjolein-van-der-velden/